Medarbetare inom kundsupport, order och lager till Mille Notti i Stockholm

Är du serviceinriktad, tycker om kundsupport och trivs i en betydande roll i en verksamhet med korta beslutsvägar? Då kan detta vara något för dig!

Familjeföretaget Mille Notti specialiserar sig på sovrum och badrum och erbjuder högkvalitativa och hållbara produkter som sängkläder, sängar, duntäcken, kuddar och frotté. Vi söker en medarbetare för kundsupport, order och lager med serviceinriktat sinne till vårt kontor i Stockholm.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar en central funktion i ett gediget familjeföretag. Som medarbetare inom kundsupport, order och lager på Mille Notti har du en bred roll som inkluderar följande arbetsuppgifter:

 • Kundsupport
 • Ordermottagning via mejl, ärendesystem (Zendesk) och telefon.
 • Merförsäljning
 • Reklamationshantering
 • Inleveranser
 • Nyregistrering och uppdatering av kunder i affärssystemet
 • Bokning av frakter bl.a. vi logistikmjukvara (TA-system)
 • Utföra inventeringar
 • Utleverans och fakturering .
 • Arbete med prislistor och prisfiler
 • Hantera logistikärenden som tex. boka transporter, spåra gods åt kunder, ta fram fraktofferter mm.
 • Bistå i arbetet med plock och pack på lagret vid behov.

Arbetet sker i Zen-desk (ärendesystem), Navision (affärssystem), Log-trade (TA-system) och i Office-paketet (särskilt i Excel).

Varför skall jag jobba på Mille Notti ?

För oss är det viktigt att skapa förutsättningarna för att varje anställd skall kunna lyckas. Vad som ger just dig rätt förutsättningar är individuellt och något vi som arbetsgivare är nyfikna på. Vi tycker generellt att det är viktigt att våra anställda har en bra balans mellan arbete, fritid och vila. Du har 6 veckors semester, friskvårdsbidrag och en friskvårdstimma i veckan.

Vem är du?
Du bör ha erfarenhet av arbete inom kundsupport/order/lager och liknande arbetsuppgifter enligt ovan; om du har en yrkesutbildning inom relevant område är det ett plus. Vi ser gärna att du har arbetat i ett mindre eller medelstort företag sedan tidigare. Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift, samt är van användare av Office-paketet. Tidigare erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV är meriterande.

Vi söker dig som är positiv och serviceinriktad och som även uppskattar att involvera dig i verksamheten. Du tycker om att vara med och ha översikt över verksamhetens processer. Du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Du är strukturerad, men behåller samtidigt en flexibilitet som gör att du kan omprioritera när omständigheterna kräver det. För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att kunna göra rätt prioriteringar och att trivas i en roll där du har flera bollar i luften samtidigt.

Ansökan
Låter detta intressant så skicka gärna din ansökan redan idag!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor, vänligen kontakta Ana Acosta på Roi Rekrytering, ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Mille Notti

Dearest Customer,

Since 1991 our family has worked with the passion to create a marvelous experience, a treat for your senses. We only work with selected and the most sophisticated tactile materials, designs and methods. Bedding, beds, terry towels, pillowcases and blankets in our collection will give you that unique sensation. We constantly refine and develop our techniques and production. So that you as a customer can be sure that everything that carries our name is manufactured in an ethical way and is of the highest quality. We curate and inspire how to create that place that you never want to leave. The place you call home.
Welcome to visit us anytime.

Yours sincerely,
the Mille Notti family

https://www.mille-notti.com/seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Mille Notti AB

Ansök härFöretag
Mille Notti AB


Plats
Stockholm


Kategori
Administration

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.