Verksamhetschef

Verksamhetschef öst/norr Movant

Movant AB arbetar med praktiska yrkesutbildningar för vuxna, kompetensutveckling och arbetsmarknadsuppdrag. Vi har under fyra år expanderat från att ha varit en mindre aktör på ett fåtal orter runt om i Sverige till att bli ett utbildningsföretag som finns från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är idag etablerade på ett 15-tal orter runt om i Sverige samt har sju uppdrag på Kriminalvårdsanstalter.

Movant har idag cirka 100 anställda, varav ett tiotal rektorer och platschefer samt tre verksamhetschefer som ansvarar för sin geografiska region.
Då vi expanderar och vidare fokuserar vår verksamhet söker vi nu en verksamhetsansvarig i vår östra och norra region, som främst är fokuserat kring Mälardalsområdet, men som även innefattar Umeå och Luleå. Inom regionen har vi uppdrag åt nio kommuner samt tre arbetsmarknadsutbildningar. Driften sköts idag av tre rektorer samt två platschefer fördelat på 6 enheter/orter.

Uppdrag:
Din roll som verksamhetschef kommer innebära ett helhetsansvar för utvecklingen i regionen och du kommer även ingå i Movants ledningsgrupp. I uppdraget ingår även att vara rektor på två av våra nyetablerade verksamheter i Stockholmsområdet. Det innebär att du måste ha god kännedom kring regelverk om skola och skollagstiftning. I denna roll ska du tillsammans med personalen bygga upp och etablera Movant på orterna samt skapa goda relationer med kunder och branschföreträdare. Vidare ser vi att du har förmågan att fatta beslut och kunna ta ansvar för dessa samt garantera för att verksamheten kontinuerligt följs upp och utvärderas. Du kommer att ha personalansvar, ansvar för den ekonomiska driften samt förväntas driva på det systematiska kvalitetsarbetet. I din roll som verksamhetsansvarig har du även personalansvar för de enhetsansvariga som jobbar i området.

Formell kompetens:
Vi söker dig som är affärsdriven. Du bör ha genomfört den statliga rektorsutbildningen, och om inte, ha förutsättningar för att bli antagen till en sådan.

Anställningsform/omfattning: Tillsvidareanställning

För mer information gå gärna in på vår hemsida www.movant.se
Vi intervjuar kontinuerligt och tillträdesdag sker enligt överenskommelse.
Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning och ett personligt brev till robert.westberg@vindora.se

Movant AB
Box 5164
40226 Göteborg
Tel: 031-795 38 00
E-post: epost@movant.se
Körkort
BAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Movant AB