Ekonomi- och redovisningsansvarig till Optor AB

Har du god erfarenhet av redovisning och lön och vill vara del av ett företag mitt i en spännande tillväxtresa? Är du en fena på att strukturera och dessutom självständig och van att leverera med hög kvalitet? Då kan detta vara tillfället du inte vill missa!

Om tjänsten

Optor AB grundades 2016 med huvudkontor i Stockholm som ett moderbolag till en växande grupp företag med olika verksamhetsinriktningar. Vi ska nu etablera en gemensam ekonomi – och redovisningsfunktion och söker därmed dig som vill ta dig an rollen som ekonomi- och redovisningsansvarig för Optor AB och våra dotterbolag.

I rollen intar du en viktig och ny funktion hos oss där du huvudsakligen kommer att hantera lön, fakturering och redovisning för bolagen. Till rollen hör även att hantera tillhörande administrativa uppgifter.

Dina arbetsuppgifter inkluderar exempelvis:

 • Löpande bokföring och månadsbokslut
 • Hantering av skatter och momsredovisning
 • Självständigt ansvara för att hantera anställdas löner
 • Fakturering och kundfordringar
 • Hantera tillhörande administrativa uppgifter samt hantering av växeln

Vi är idag ca. 20 anställda inom bolagen. I din roll arbetar du i nära samarbete med VD, CFO och projektledare. Du har även kontakt med resterande medarbetare inom bolagen då du supporterar dina kollegor vid frågor, exempelvis relaterat lön. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Bromma. Du rapporterar till VD.

Om dig

Vi tror att du som söker:

 • Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning
 • Har några års erfarenhet av redovisning samt av att köra lön
 • Hanterar månadsbokslut självständigt likväl som löpnade bokföring, skatter och momsredovisning
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Har du dessutom kunskaper i Visma och Fortnox ses det som meriterande

För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du är noggrann och välstrukturerad. Du är serviceminded och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du är vidare van att leverera med hög kvalitet vilket ställer krav på din förmåga att analysera och prioritera. Att hålla deadlines är för dig en självklarhet och du räds inte att ställa krav på dina medarbetare för att hålla dessa.

Vi erbjuder

Detta är en spännande roll för dig som har god erfarenhet av redovisning och lön, och som lockas av en tjänst där du redan från start ges goda möjligheter att vara med och påverka våra interna processer. Vi är på en tillväxtresa – i takt med att vi växer och i linje med din vilja och ditt driv kan andra arbetsområden komma att bli aktuella.

Vår vardag är fylld med ett stort engagemang och vi hoppas att du är lika nyfiken på framtiden som vi är!

Ansökan

Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-10-09 Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se , 0732-33 11 90.

För frågor rörande tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Robert Kjellberg; robert.kjellberg@optor.se , 070–0904080 .

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Optor AB är ett moderbolag till en växande grupp företag med olika verksamhetsinriktningar. Optor AB tillhandahåller det som behövs för att dessa företag ska växa och utvecklas. Det kan vara allt ifrån försäljningsstöd, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och processutveckling. Optor AB tillhandahåller också en gemensam plattform med tjänster såsom ekonomi/redovisning, avtalshantering, ledningssystem mm.

Besök gärna vår hemsida för mer information.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Optor

Ansök härFöretag
Optor


Plats
Stockholm