Supporttekniker med vilja att utvecklas

  • Vill du arbeta med support i avancerade, moderna IT-system med höga krav på säkerhet?
  • Är du serviceminded och vill utvecklas?

Läs vidare i så fall!

Företaget
Vår kund är ett snabbfotat och mycket framgångsrikt företag i en bransch där man inte kan tumma på IT-säkerheten. Därmed är systemen avancerade och, tack vare företagets höga IT-fokus, väldigt moderna. På IT avdelningen jobbar idag 6 personer bestående av drift-/nätverkstekniker samt systemutvecklare. Nu behövs förstärkning med en ny duktig medarbetare till deras support på IT avdelningen som kan växa in i en större roll.

Rollen
Din huvuduppgift är att hjälpa medarbetare internt med IT-relaterade frågor. Du har grundläggande IT-kompetens och förståelse för användar- och serverrelaterad felsökning samt goda kunskaper inom Windows och Microsofts klientmiljö. Supporten sker på plats i kontorslandskapet men även via telefon och mail  samt remote.

Har du:

  • eftergymnasial utbildning inom IT?
  • något års erfarenhet inom support/servicedesk  i Windowsmiljö, gärna som 2nd line?
  • ett logiskt tankesätt och är en duktig felsökare?
  • Då kan du vara rätt person för jobbet!

Personlighet
Du värdesätter att lösa problem med kvalitet, på rätt sätt redan från början. De avancerade systemen gör att ett starkt logiskt tänk är till stor hjälp då felsökning görs. Då din roll är fokuserad mot support så är det viktigt att du är serviceminded. För att lyckas i rollen är det även viktigt att vara ansvarstagande, engagerad, noggrann. Företagets kontor ligger i centrala Stockholm och svenska i tal och skriv är krav.

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Marcus Brosjö på telefon 08-562 159 15 eller mail marcus.brosjo@snillebemanning.se.

Snille - Vi älskar teknik
Snille är experter på kompetenstillförsel inom teknikområdet, både när det gäller tekniker och ingenjörer. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Snille Bemanning AB

Ansök härFöretag
Snille Bemanning AB


Plats
Stockholm


Kategori
Data och IT
Övrigt

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.