Vill du jobba med teknisk support med möjlighet till utveckling?

Vill du jobba i ett litet dynamiskt industriföretag med stora möjligheter att själv påverka din roll? Är du serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande? Vi söker någon som vill ge teknisk support till sina kollegor. Witzenmann Sverige AB är ett litet företag i en stor internationell koncern. Vi lägger stort värde på teamarbete, samarbete och gemenskap. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Din uppgift som teknisk support blir att säkerställa supporten internt och externt. Det innebär att du bland annat handlägger och offererar tekniska förfrågningar, har kontakt med våra klassningssällskap och stöttar Svetsansvarig. På sikt tror vi att du även har ett intresse för innesälj.

Vi söker dig som

För att lyckas i tjänsten har du avslutad gymnasieutbildning och helst en teknisk utbildning eller är teknikintresserad. Du har också något års relevant erfarenhet samt ritningsförståelse då det är viktigt att kunna läsa ritningar med tillhörande standarder och normer. Det är viktigt att kunna tolka kundens kravspecifikation samt att kunna förmedla våra möjligheter och begränsningar för kund. Att ta fram enklare ritningar med extern hjälp vid behov ingår också i tjänsten.

Som person trivs du i miljöer där du får användning för din känsla för struktur och ansvar. Du arbetar självgående, noggrant och resultatinriktat. Du är prestigelös och trivs i en serviceinriktad tjänst. Är du dessutom flexibel och vill arbeta med såväl stort som smått så kommer du bli en uppskattad kollega.

Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete i ett litet team i en familjeägd koncern som är mycket mån om såväl leverantörer, kunder som anställda. Vi är medlemmar i Teknikföretagen. Vi erbjuder flexibla arbetstider, friskvård och företagshälsovård.

Ansökan

Passar du in på ovanstående ser vi fram emot din ansökan! Välkommen att ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2019-01-27.

Vid specifika frågor om tjänsten, vänligen kontakta Stefan Jakobstam på 08-7799450.

Om oss

Witzenmann är en globalt agerande företagsgrupp för flexibla metalliska element. Witzenmann Sverige har via sin grupptillhörighet tillgång till branschens bredaste produktutbud och det mest omfattande tekniska kunnandet. Den svenska verksamhetens tyngdpunkt ligger i konfektionering av metallslangar, bälgar och kompensatorer. Egen produktion och problemlösningskonceptet har gjort Witzenmann Sverige till en uppskattad partner till kunder inom branscher som VVS, processindustri, verkstadsindustri, energi och fordonsbranschen. Witzenmann Sverige är certifierade enligt ISO 9001 och har en mängd olika produktspecifika godkännanden. Läs gärna mer om oss på www.witzenmann.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Witzenmann Sverige AB

Ansök härFöretag
Witzenmann Sverige AB


Plats
Stockholm


Kategori
Industri/Produktion
Teknik och Ingenjörsvetenskap

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.