Aspia rekryterar erfaren Redovisningskonsult


Företagsinformation

Stora drömmar förverkligar du inte ensam
Aspia är nyetablerade och en marknadsledande partner för redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Vi ser till att våra kunder kan göra det de är bäst på, ännu bättre. Och att drömmen du bär på blir verklighet.
Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att arbeta hos oss.
Vi är ett helt nytt bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet av alla de tjänster du behöver för att lyckas med ditt företagande. Låter det konstigt? Låt oss ta det från början. Fram tills vi startade vår verksamhet var vi en del av PwC. Ett anrikt, globalt företag som tog sina första stapplande steg redan 1849. Men nu är vi Aspia.


Tjänstebeskrivning

Är du nyfiken, gillar att göra skillnad för kunden och vill arbeta tillsammans med andra som brinner för samma sak som du? Då kommer du att känna dig hemma hos Aspia. Tillsammans skapar vi förutsättningar för dig att nå dit du vill.
Vi söker nu en Redovisningskonsult till vår verksamhet med placering i Trollhättan, Du kommer att sitta i ljusa, fina lokaler på Innovatums område tillsammans med dina kollegor.
Tjänsten innefattar att arbeta med bokslut, skattefrågor, momsredovisningar, främst för små och medelstora företag. På Aspia arbetar vi i team vilket innebär nära samarbete med redovisningsassistent och uppdragsledare/kundansvarig, och du kommer att vara i en samverkande roll mot de företag du arbetar med.
Aspia vill vara den samarbetspartner som kunden kan diskutera och utvecklas tillsammans med.


Kvalifikationer

Den vi söker har Högskoleutbildning inom redovisning eller liknande KY-utbildning. Vi ser även att du har några års praktisk erfarenhet som redovisningskonsult eller annan jämförbar tjänst.
Tjänsten som redovisningskonsult innebär att du kommer att ha ett team runt dig, och vi ser att du tillsammans med dina kollegor arbetar fram det bästa för kunden, och du har i din roll ett ansvar att leda och coacha dina kollegor.
Du som har ett stort intresse för ekonomiarbetet och förstår hela kedjan i ett bokslut, kommer att få alla möjligheter att vara framgångsrik tillsammans med oss. Vi ser att du är strukturerad i ditt arbete och trivs med att ta stort eget ansvar, vill arbeta självständigt och tar hand om dina kundaffärer på ett utvecklande sätt.
Viktigt att du kan jobba obehindrat i olika digitala affärssystem.
Vi ser även att du hanterar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt har en bra grund i engelska.
Vad erbjuder vi dig?
Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö i ett marknadsledande bolag. Vi har samlad expertis kring företagande och en närhet till specialister.
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort ansvar. Det finns möjlighet att växa inom företaget om man vill ta ytterligare kliv i framtiden.
Hälsa och välmående är något som vi på Aspia värderar högt. Därför är en flexibel vardag, friskvård, försäkringar och bra förmåner en självklarhet för oss.
Välkommen med din ansökan!
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson på telefon 0707-85 86 48.
Du kan lätt registrera din ansökan via hemsidan www.premier.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag, dock senast 2019-02-25
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
TillsvidareanställningAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Premier Service Sverige AB

Ansök härKontaktperson(er)
Malin Andersson
malin.andersson@premier.se
0707858648


Företag
Premier Service Sverige AB


Plats
Trollhättan


Kategori
Bank, Finans
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.