Tornum AB i Kvänum söker redovisningsekonom


Företagsinformation

Med lång erfarenhet och ett starkt varumärke har Tornum utvecklats till en globalt ledande leverantör till både spannmålsindustrin och lantbruket. Vi befinner oss i en expansiv fas och står inför en spännande framtid.
Vi söker nu en driven redovisningsekonom att stärka upp vår ekonomiavdelning med på huvudkontoret i Kvänum.


Tjänstebeskrivning

Du kommer huvudsakligen att ansvara för bokslut och löpande redovisning för Tornum AB men även ansvara för bokslut och löpande redovisning för något av dotterbolagen. Vidare kommer du göra en del koncernredovisning men också stötta redovisningschefen i vissa uppgifter.
Du ingår i ekonomiavdelningen som i dag består av fem personer och du rapporterar till redovisningschefen.


Kvalifikationer

Du har minst 3 års högskoleutbildning inom ekonomi och 2-3 års erfarenhet av redovisning och bokföring. Det är meriterande om du har jobbat med bokslutsarbete och koncernredovisning. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och då främst i Excel. Det är ett plus om du har erfarenhet inom affärssystemet Pyramid. Du behärskar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Som person är du driven och har viljan att lära. Du motiveras av möjligheten att utvecklas och är social och nyfiken. Ditt signum är noggrannhet och du vill leverera kvalitet i allt du gör.
Vad kan Tornum AB erbjuda dig?
Tornum AB är ett trevligt bolag med öppen atmosfär som har kundfokus som sitt signum. Hos oss arbetar vi mycket över avdelningsgränserna och du får möjligheten att utvecklas i din roll. Vi månar om att du ska kunna kombinera arbete och privatliv i en god balans. Hos oss har vi låg personalomsättning.
Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Tornum AB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Tornum AB.
Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på vår hemsida, www.premier.se. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post petra.sivefaldt@premier.se.
Sista ansökningsdag är 26 maj.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
TillsvidareanställningAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Premier Service Sverige AB

Ansök härKontaktperson(er)
Petra Sivefäldt
petra.sivefaldt@premier.se


Företag
Premier Service Sverige AB


Plats
Vara


Kategori
Bank, Finans
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.