Experis söker Ekonomichef

Bransch: Ekonomi, Finans, Försäkring
Antal tjänster: 1

Du kommer att ha ansvar för att leverera finansiella resultat hos vår kund. Vi tror att du är självdriven, analytisk och en bra lagspelare så att du kan stödja och rådgöra kundens medarbetare, företagsledare och chefer med finansiella frågor, samt fungera som en projektansvarig i svenska tekniska projekt.

Du kommer att vara en del av kundens koncernfinanslag och vara ansvarig för det nordiska finanslaget. Du kommer att leda och stödja ditt team i den dagliga verksamheten och med månatlig verksamhetsöversyn, operativa förbättringar, årlig budgetprocess, periodisk prognos och periodisk analys av verksamhetsprestanda.

Vi tror att du har: Magister- / kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdigt, och även meritande om du har nedan:

  • Erfarenhet inom det finansiella området med tidigare möjliga roller som Finanschef, Revisor och / eller Controller
  • Erfaren användare av finansiell mjukvara, erfarenhet från MS Dynamics är meriterande
  • En solid förståelse av finansiell statistik och redovisningsprinciper
  • Kunskap om all lagstadgad lagstiftning och föreskrifter
  • Flytande på svenska och engelska, både talat och skriftligt.

För att trivas och passa i rollen som Experiskonsult är dina mest framträdande egenskaper; ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och att du har en stor social kompetens.

Ansökan

Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Marica Nilsson på marica.nilsson@se.experis.com eller Tel: 021-151210. Välkommen med din ansökanAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Experis Finance

Ansök härFöretag
Experis Finance


Plats
Västerås


Kategori
Bank, Finans
Chef/Ledning
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.